Divat és ékszer blog

2015. febr. 9. Alkalomra ajánljuk , Ékszerhírek

Valentin nap

Pandora karkötő

 

A szerelem ünepe: Valentin nap

Szent Bálint a szerelmesek, védőszentje. Világszerte, Bálint napján - február 14-én tartják a Bálint-nap, Valentin-nap ünnepét. Ezen az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket. Ehhez a naphoz számos népi hagyomány is kapcsolódik. E szerint, ha Bálint-napon hideg, száraz idő van, akkor jó lesz a termés. Azt tartották, hogy Bálint-napon választanak párt a verebek, vagy hogy ekkor jönnek vissza a vándorló vadgalambok. Voltak olyan területek, ahol e napon szokás volt a madarakat etetni.

Az ékszer tökéletes meglepetés Valentin napra

Ünnepelje a Valentin napot romantikus Pandora, Thomas Sabo vagy Desigual ékszerekkel.  Ragyogó szerelmes levelek mesélik szótlanul szerelmük történetét. Dobbanó szívet idéznek az ezüst ékszereken megcsillanó tiszta ékkövek. a finoman kidolgozott gyűrűkön, fülbevalókon, karkötőkön és nyakláncokon megjelenő motivum – a szerelem örök jelképe – éppoly időtlen, mint az Ön végtelen szerelme. 

 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Ékszertündérek! Hálásan köszönöm a karácsonyi üdvözletet és a különleges ajándékot! Óriási meglepetést okoztatok! Igazán nagyon figyelmesek vagytok! Nem találkoztam eddig olyan céggel, amelyik mindig pontosan, kifogástalanul teljesíti a megrendeléseket, ráadásul egyik napról a másikra. Ti egy ilyen kivételes céget képviseltek! Fantasztikus csapat, precíz munkavégzés, elégedett vásárlók. Szívből kívánom, hogy a jövő év is ilyen sikeres, eredményes legyen számotokra! Áldott, békés ünnepeket kívánok! Szeretettel: Viki

Viki - évvégi jókívánság

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)