Divat és ékszer blog

2016. márc. 2. Ékszerhírek

Kukkantson be a Pandora Tavaszi Kollekciójába!

A Pandora Tavaszi kollekciója

A 2016-os tavaszi kollekció ékszerei a virágok lenyűgöző költészetét idézik, újraalkotnak népszerű virágmotívumokat, és a korábbi virágmintás sorozatokat új elemekkel egészítik ki. A PANDORA tervezői csapatát ezúttal a szezon két meghatározó trendje, a miniatűr virágminták és a csipke inspirálták.

Az idei év tavaszi kollekciója ügyesen ötvöz új alapanyagokat és innovatív megmunkálási technikákat, játékos kontrasztokat hozva így létre. Az új ékszereket, amelyek március közepétől elérhetők az üzletekben, az örök szerelmi kötelék érzelmei és szimbólumai ihlették.

A PANDORA tervezőire kivétel nélkül jellemző a legmagasabb színvonalú munka és a kifinomult kézműves tudás, amely lehetővé teszi az ékszereket egyedivé tevő részletek és díszítések megalkotását. Minden követ és tenyésztett gyöngyszemet egyesével vizsgálnak meg, ahogy az összes kézi készítésű ékszer is alapos ellenőrzésen esik át, mielőtt elhagyja a tehetséges ékszerészek műhelyét.

Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Extra gyors postázás, csodaszép ékszerek, természetesen Pandora a favorit! Én mindig innen rendelek, másoknak is bátran ajánlom! Ha esetleg bármi problémám adódik, a lányok készségesek és nagyon aranyosak! Mivel 5pont a maximum, ezért csak ennyit tudok adni, pedig sokszor 5-öt érdemelnének!!

Emese - Pandora charm