Divat és ékszer blog

2016. jún. 6. Ékszerhírek

PANDORA nyári kollekció

 

Ezen a nyáron a Pandora ékszerek túlnőnek a hagyományos értelmezéseken.

Megjelenítik a tündöklő keletet és az óceánok csodás világát. 

 

 

Vidám Nyaralás

A „Holiday fun”, vagy „Vidám nyaralás” kollekcióban találjuk a csillogó Papagáj medált és a Tengeri csillag charmot. A Csillámló cseppek kék církónia díszítése és a Zöldeskék muránoi  charm a tenger színét idézi. 

 

PANDORA Vidám nyaralás kollekció

 

Mutatok néhány összeállítást az új kollekció darabjaival és hogyan tudod összerakni a korábbi charmokkal.

 

PANDORA Óceán karkötő összeállítás

 

Keleti virágzás

Az „Orientál bloom” vagy  „Keleti virágzás” kollekció a hagyományos ázsiai minták és az egzotikus virágok ötvözése. A kollekció névadó darabja a Keleti virágzás charm egy lótusz virág.  A keleti kúltúrában a lótusz virágnak ikonikus jelentése van, a tisztaság, a megújulás az újjászületés jelképe. A medált  kézzel festett karmazsinvörös zománc teszi fantasztikussá, a virág közepén egy tiszta csillogó, gyönyörűen csiszolt cirkónia azt a benyomást kelti, mintha egy trópusi zápor hullott volna a lótusz virágra.  Ezt a kollekciót egészíti ki a Virágoskert muránoi charm, a Keleti legyező csillogó cirkóniával kirakott csoda, a Csillámló cseppek rózsaszín charm.

 

PANDORA Keleti virágzás kollekció

 

Nézz meg néhány karkötő összeállítást karmazsinvörösben!

 

PANDORA Karkötők vörösben

 

Állatok és gyümölcsök

A nyári kollekció darabjai még a Kengurúmama és kölyök, a Szerencsehozó elefánt, a Dinnye, az Eper és az Édes cseresznye Charmok. A nyári charmokat új bőr karkötőkre is felfűzheted. Egy világoskék és egy loncvirág  (sötét rózsaszín) dupla fonott karkötő a a nyári szezon sztárja. 

 

Állatok és gyümölcsök a PANDORA nyári kollekciójából

 

Az új Pandora kollekcióhoz természetesen néhány gyűrű és fülbevaló is tartozik

 

PANDORA Nyári gyűrű és fülbevaló kollekciója
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Ma mosolyt csaltatok az arcomra! Megérkezett a Pandora charmom, kaptam tőletek egy szuper tollat, és a ráadás a Milka csoki! Kell ennél több? Szuperek vagytok! :)

Tünde - Mosoly napi meglepi

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)