Divat és ékszer blog

2016. júl. 12. Hírek , Legérdekesebb blogok

Bécsben bemutatták az őszi Thomas Sabo kollekciót

 

A Thomas Sabo Bécs egyik csodálatos palotájában tartotta az őszi kollekció bemutatását. Jó néhány gyönyörű ékszert és órát csodálhattunk meg, ezek rövidesen a divatékszerbolt webáruházban is kaphatóak lesznek. 

 

 

Szeretném megosztani veletek a bemutatón látottakat. Itt vannak sz Őszi kollekció újdonságai:

 

Thomas Sabo dizájneri különböző népek kultúrájából merítenek ihletet. A 2016 őszi-téli kollekcióban Egyiptom és a mesés kelet, India formavilága jelenik meg. Az újraértelmezett hireoglifák, jelképek nyakláncokon fülbevalókon gyűrűkön jelennek meg. Ilyen néhány fontos egyiptomi jelkép mint az Ankh, - az életet jelképező kereszt – a skarabeus – a felkelő napot jelenti – és a Hórus szeme – a fény istene.  

 

 

Prána jelentése életerő energia az őszi kollekció ékszerei is pránát, életrőt sugároznak. Felhasználják a hindu szimbólumokat, a hagyományos paisley szövetmintákat. A fatima keze, a pazar elefánt fej, a bonyolult virágminták a medálokon megjelenítik a mesés keletet.

 

 

Az őszi-téli kollekció  újdonsága a gyémánt ékszerek. Ezüst és aranyozott ezüst ékszereket díszítenek valódi gyémánttal. Az új gyémánt ékszerek  jellemzői a háromszögek és geometriai formák,   a minimalista nagyvárosi dizájnt képviselik. 

 

 

Thomas Sabo Coin - Érme kollekciójával könnyen kifejezheted szerelmedet. Az érme egyik oldala gravírozott itt megtalálhatsz néhány nagyon fontos jelképet, de a másik oldalára te találhatod ki, hogy mit gravírozzunk bele. Lehet ez betű vagy jel is. Az ékszerek 925 sterling ezüstből készülnek, de jó néhány darabot aranyoznak is 18 karátos rózsaarannyal, vagy sárga arannyal.

 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)