Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2016. okt. 3. Érdekességek a nagyvilágból

Október 4. az állatok világnapja

 

Az Állatok Világnapja Heinrich Zimmermann, német írótól származik. Ő szervezte meg az első Állatok Világnapját 1925. Március 24-én. Az Állatok Világnapjának 1931-ben nevezték ki október 4-t, a Nemzetközi Állatvédő Kongresszuson Firenzében. A világnap védőszentje Assisi Szent Ferenc lett.

Ma az Állatok Világnapja globális esemény a brit állatvédelmi mozgalom vezetésével és támogatásával.

Az Állatok Világnapjának missziója szerint : „Az állatok körülményeinek javítása érdekében emelni kell az állatjóléti normákat világszerte. Az Állatok Világnapja is hozzájárul ahhoz hogy a világ egy jobb hely legyen az összes állat számára. Oktatással létre kell hozni egy olyan szemléletet, függetlenül nemzetiségtől, vallástól, hittől, politikai idelógiától, ahol az állatokat érző lényeknek ismerik el, figyelmet fordítanak jólétük fenntartására.

Pandora bagolycsalád charm
Pandora karkötő bagoly családdal

 

Válaszd ki kedvenc állatod Thomas Sabo vagy Pandora állatos ékszerei közül. Minden nap felidézheted kedvenced legjobb történetét.

Pandora ezüst ékszerei között megtalálod szeretett háziállataidat - cicát, kutyát, de ragyogó kövekkel kirakott teknőst vagy a kedves pandát is.

 

Pandora állatos ékszerek
Pandora kedvenc állatai

 

Melyik állat a kedvenced? Majom? ? Esetleg a süni? Thomas Sabo charmjai között biztosan megtalálod kedvencedet, mert ezen kívűl is nagyon sok állatot ábrázoló ékszert találsz.

 

Thomas Sabo állatos ékszerek
Állatok Thomas Sabotól
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

5 pont És a webshop is szuper. Egy nap alatt megérkezett. Köszönöm.

dr A.Tünde - Pandora

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)