Divat és ékszer blog

2016. okt. 26. Hírek

Halloween-es csillogás...

haloween ékszerek
HU...HU...HU!!!! halloween

Minden év október 31-e éjszakáján eljön a Halloween, magyarul a Mindenszentek ünnepe, amit ma már szinte az egész világon „ünnepelnek”.  A hiedelem szerint ilyenkor a legvékonyabb a választóvonal az élők és a holtak világa között. Az eltávozott lelkek ilyenkor útra kelnek és addig barangolnak, ameddig meg nem találják az egykori lakhelyüket, hogy aznap éjszakára visszatérjenek a világukba. Az emberek ezért aznap este a saját védelmük érdekében, a tökéletes megtévesztés miatt különböző ijesztő kosztümökbe öltözve öltözve parádéznak az utcákon, ijesztő dekorálásokat készítenek, hogy a gonoszt tökéletesen megzavarják!

 
Pandora és Thomas Sabo  charm hallowenre
Pandora és Thomas Sabo ékszerek halloween partira

A Thomas Sabo és a Pandora kollekciójában is találhatunk kincseket ehhez az ünnephez kapcsolódnak, így ha Te is fanatikus rémisztgető vagy, akkor érdemes szemügyre venned ezeket a bűvöletes charmokat...
Pandora ezüst bagolycsalád charm – 1o.5oo Ft
Thomas Sabo éjjeli bagoly charm – 16.600 Ft
Thomas Sabo fekete macska tûzzománc medal – 17.1oo Ft
Thomas Sabo holló ezüst carm cirkónia kövekkel – 23.7oo Ft
Thomas Sabo denevér charm cirkónia kövekkel – 15.2oo Ft
Thomas Sabo halszalka ezüst charm cirkóniával – 9900 Ft
Thomas Sabo ezüst bagoly medal tüzzománccal – 18.3oo Ft
Thomas Sabo koponya liliommal ezüst karma gyöngy – 23.4oo Ft
Thomas Sabo cica ezüst charm cirkóniával – 9000 Ft
 
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)