Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2016. okt. 26. Hírek

Halloween-es csillogás...

haloween ékszerek
HU...HU...HU!!!! halloween

Minden év október 31-e éjszakáján eljön a Halloween, magyarul a Mindenszentek ünnepe, amit ma már szinte az egész világon „ünnepelnek”.  A hiedelem szerint ilyenkor a legvékonyabb a választóvonal az élők és a holtak világa között. Az eltávozott lelkek ilyenkor útra kelnek és addig barangolnak, ameddig meg nem találják az egykori lakhelyüket, hogy aznap éjszakára visszatérjenek a világukba. Az emberek ezért aznap este a saját védelmük érdekében, a tökéletes megtévesztés miatt különböző ijesztő kosztümökbe öltözve öltözve parádéznak az utcákon, ijesztő dekorálásokat készítenek, hogy a gonoszt tökéletesen megzavarják!

 
Pandora és Thomas Sabo  charm hallowenre
Pandora és Thomas Sabo ékszerek halloween partira

A Thomas Sabo és a Pandora kollekciójában is találhatunk kincseket ehhez az ünnephez kapcsolódnak, így ha Te is fanatikus rémisztgető vagy, akkor érdemes szemügyre venned ezeket a bűvöletes charmokat...
Pandora ezüst bagolycsalád charm – 1o.5oo Ft
Thomas Sabo éjjeli bagoly charm – 16.600 Ft
Thomas Sabo fekete macska tûzzománc medal – 17.1oo Ft
Thomas Sabo holló ezüst carm cirkónia kövekkel – 23.7oo Ft
Thomas Sabo denevér charm cirkónia kövekkel – 15.2oo Ft
Thomas Sabo halszalka ezüst charm cirkóniával – 9900 Ft
Thomas Sabo ezüst bagoly medal tüzzománccal – 18.3oo Ft
Thomas Sabo koponya liliommal ezüst karma gyöngy – 23.4oo Ft
Thomas Sabo cica ezüst charm cirkóniával – 9000 Ft
 
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Mindig szuper ajándék! Extra gyors a szállítás, figyelmesek, kedvesek.

B. Katalin - Ajándékkártya

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)