Divat és ékszer blog

2016. nov. 9. Érdekességek a nagyvilágból

A legszebb ajándék a skorpió jegy szülötteinek!


A Skorpió (október 23-november 21. ) nő kiismerhetetlen, makacs, életvidám és kitartó. Elbűvölő személyiség, aki bátran számíthat a megérzéseire, ezért jó emberismerő, a hamis személyiségeket nem szereti. Bármit tesz, azt nagy erőbedobással viszi véghez, rámenős. Szereti a luxust és a kényelmet, nagystílűen költekezik. 

 
Skorpió csillagjegy
Te is skorpió vagy?

A jegy szülöttének színe a sötétvörös, amit a izzó életkedve is tükröz. Ezt az árnyalatot a szürkével szereti ötvözni, melynek kombinációja épp olyan ellentétes, mint a nehezen kiismerhető skorpió.
A színeinek megfelelően válogattunk össze ajándék ötleteket a Pandora kínálatból, ahol a vörösen csillámló muránói üveg (12.500 Ft) és a piros buborékos muránói üveg charm mellé egy novemberi születés köves (10.900 Ft), egy Szív a szívben 14k arany ezüst  (24.900 Ft) charmot és egy A szeretet ünnepe spacert (22.500 Ft) választottuk! Természetesen választhatod a Pandora kollekcióból a  legdirektebb módon egy Skorpió ezüst charmot (10.500 Ft)  ez is tökéletes ajándék lehet!

 
Pandora charmok a dkorpió jegyében
Pandora ékszer a skorpióknak

A Thomas Sabo ékszerkollekciójából is bőven volt miből válogatnunk, a Skorpió ezüst charmot (13.600 Ft), egy ezüst rózsakvarc tenyésztett gyöngy karkötőre (10.500 Ft) fűztük fel, amit még egy rózsaszín szintetikus korrund ezüst charm-mal (20.200 Ft) is kiegészítettünk.  Mivel az ezüst színvilág szuperül harmónizál a karkötővel, ezért tovább díszíthetjük a Thomas Sabo kollekcióból egy kecses cirkónia köves Fehér szív ezüst charmmal (26.900 Ft), egy Hullám ezüst, cirkónia köves gyűrűvel (31.400 Ft ) vagy egy szép Cirkónia köves ezüst foglalatos fülbevalóval (20.200 Ft).  Ha a Boldog Születésnapos tűzománccal díszített léggömb charmot (23.400 Ft)választjuk, akkor ahhoz szuperül mutat a Végtelen ezüst (7700 Ft) vagy egy Legjobb barát (13.600 Ft) ezüst charm is!

 
Thomas Sabo charmok és karkötők skorpió jegyüeknek.
Thomas Sabo ékszerek skorpióknak
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Extra gyors postázás, csodaszép ékszerek, természetesen Pandora a favorit! Én mindig innen rendelek, másoknak is bátran ajánlom! Ha esetleg bármi problémám adódik, a lányok készségesek és nagyon aranyosak! Mivel 5pont a maximum, ezért csak ennyit tudok adni, pedig sokszor 5-öt érdemelnének!!

Emese - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)