Divat és ékszer blog

2016. nov. 15. Hírek

UCON ACROBATICS – egyensúly és mozgás a mindennapokban!


Egy nő és egy férfi alapkiegészítői között is megtalálható egy jól megválasztott kézitáska, ami funkcionalitás és design szempontjából is nagyban eltérő lehet. Cégünk az Ucon Acrobatics táskáit választotta a webshopunk kínálatának a színesítéséhez, mely márkáról egy kicsit bővebb információt is szeretnénk Nektek átadni!

 
Icon Acrobatics kék farmer táska
Ucon Acrobatics többfunkciós táska

Válaszd a minőséget és az egyéni értékeket!
Az Ucon Acrobatics márka első kollekciójával 2001 nyarának az elején találkozhattunk, ekkor jelentek meg a piacon. Az alapítók egy olyan lifestyle márkát szerettek volna fejleszteni, melynek fő jellemzői a kreativitás, a minőségi kidolgozás és az új divatú rátétek. Berlin Friedrichshain városrészében található a studiójuk, ahol tehetséges és szenvedélyes művészek segítségével készülnek el a legújabb kollekciók.
A termékek tervezésénél a fő szempont az egyszerűség és a használhatóság iránti elkötelezettség, ami szerintünk nagyon jól látható az egyes modellek esetében is. Olyan termékek létrehozása a céljuk, melyeket utazáskor és a mindennapi  felfedezéseinkhez is tudunk használni, emellett multifunkcionálisak. A több, mint 15 éves tapasztalatukkal hisznek az innovatív, modern, funkcionális és messzemenően minimalista termékeiket képviselő eszmékben, mely a vevők teljesen új generációját célozzák meg.

 
Ucon Acrobatics táskák
Ucon Acrobatics Táska - minőség és funkcionalitás

Miért érdemes ezeket a modelleket választani? Kinek ajánljuk?
Az Original sorozathoz tartozó Eaton Backpack hátizsákot a laza, fiatalos stílust kedvelőinek ajánljuk. Ez a sorozat a feltűnést kerülő mesteri munka bástyája. Fenntartható forrásból származó, 16 oz vászon alapanyaga bírja a mindennapi kalandok okozta strapát, miközben a célzott funkcionalitás és a klasszikus formák határán áll. A vászon anyagot kívül szenny- és víztaszító fedőréteggel vontuk be, amit környezetbarát szilikonra dolgoztunk rá. A modellek belsejében az anyagot egy tartós bevonat teszi vízállóvá és még robusztusabbá.
Hachiro Backpack hátizsák, a Saul táska és a Cathy Bacpack Atlantic sorozathoz tartozó modelleknél le lehet horgonyozni. Az egyes darabok világoskék farmerszövetből készülnek. A tengerész stílusról az egyszerű fehér rátétek gondoskodnak. A tartós bevonat vízállóvá és még robusztusabbá teszi a szövetet, ami kiváló minőségű vegán bőrrel egészül ki.
A Declan táska hátizsákként és oldaltáskaként is hordható A Satellite sorozathoz tartozó táskáknál a funkcionalitást a velejéig leegyszerűsítik. A modellek vízálló, fényvisszaverő poliészterből készülnek, hogy viselőjük éjszaka is látható legyen. Éjszakai városi bringások számára ez a tökéletes kísérő. 


 
Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Nagy választék,igényes csomagolàs!Pandorát csakis tőletek :) igazából bármit rendeltem gond még nem volt vele. A villámgyors szállítás szuper!

Sziszi - Pandora charm