Divat és ékszer blog

2017. máj. 11. Divathírek

Így ajándékozz a Bika csillagjegynek


A bika csillagjegy szülöttje erős akaratú, kitartó, nyugodt, makacs, élvezetkedvelő, gyakorlatias és vitalitása rendkívüli.
Igyekszik kellemes dolgokkal körülvenni magát. Igyekszik környezetével békében együtt élni, és ha nem kell attól tartania, hogy hátba támadják, messzemenően tiszteletben tartja a másik embert.

A bika csillagjegy híres szülöttei:
Radnóti Miklós, Mária Terézia, Salvador Dali, Penelope Cruz, Michelle Pfeiffer, Renee Zellweger, Pierce Brosnan, George Clooney, Stevie Wonder, George Lucas, David Beckham.
 
Mária TeréziaPenelope CruzPierce Brosnan

Milyen ajándéknak örül a Bika?
A Bikának nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos! Inkább egy igényes, különleges kivitelezésű Desigual pénztárcát ajándékozzunk, mint egy gagyi táska szett! Ha ruhát választunk, az is inkább elegáns legyen, mint hivalkodó, legjobb, ha zöldes, földes árnyalatokat veszünk. Jó választás lehet a Desigual Slim Rectangle blue sál. A Bika nők nagyon örülnek a klasszikus, örök darabnak számító ékszereknek. Szintén nem lövünk mellé, ha érzéki parfümmel kényeztetjük őket, mert a Bika hölgyek szívesen kábulnak el a finom illatoktól. Jó ajándék még a minőségi bor, a drága csokoládé.
 
Desigual Slim Rectangle blue sálA Bika színe: zöld
A klasszikus ékszerek közül érdemes előnyben részesíteni azokat, amelyeket zöld vagy türkiz színű kövek dekorálnak. A Pandora májusi születésköve kollekciójában megjelenő lenyűgöző és elegáns zöld a trópusi tengereket idézi. Ha egy helyet kellene ehhez a színhez, ehhez a Pandora ékszerkollekcióhoz társítani, akkor Saint Tropez lenne az.

Válasszunk a divatékszerboltban akár csak egy csodás függőt a Pandora kollekcióból vagy egy medált, a megajándékozott hölgy biztosan örülni fog. A Pandora Sugárzó szívek gyűrűiből állítsunk össze egy három darabos ajándék szettet (kék, menta, halványkék), amelyek kecsesek, és akár együtt, egyetlen ujjon is hordhatóak.
Thomas Sabo ékszerei között lenyűgöző ezüst charmokat találhatunk. Ha biztosra akarunk menni, akkor válasszuk a Thomas Sabo Türkiz lóhere ezüst charmot, a Türkiz virág ezüst charmot vagy a Lótuszvirág türkizzel ezüst charmot.

Thomas Sabo Türkiz lóhere ezüst charm
 
A karkötők szerelmeseit is igazán el tudjuk kényeztetni, válogassunk Thomas Sabo gyöngy, textil vagy gravírozható karkötői közül. A gravírozható karkötők legnagyobb előnye, hogy igazán személyes üzenettel lephetjük meg a szerettünket, amelyet minden nap magával tud vinni, így ha ránéz mi jutunk eszébe. 
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Ma mosolyt csaltatok az arcomra! Megérkezett a Pandora charmom, kaptam tőletek egy szuper tollat, és a ráadás a Milka csoki! Kell ennél több? Szuperek vagytok! :)

Tünde - Mosoly napi meglepi

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)