Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2019. szept. 5. Érdekességek a nagyvilágból , Ékszerhírek , Hírek

Szerencsét hozó szeptember - Megérkezett a Thomas Sabo új őszi Charm Club kollekciója

Thomas Sabo őszi charm club kollekció

A szeptember sokak számára olyan, mint az évindítás: minden új. Új iskola, új munkahely, visszatérés a vállalkozásba, új projektek, új lehetőségek. Ebben az időszakban nagy szükség van a szerencsére, a jó energiákra, a bölcsességre és a kitartásra. A Thomas Sabo is tudja ezt, ezért új, őszi Charm Club kollekciójában mindent megtalálsz, amely segít abban, hogy megvalósítsd a vágyaidat és szerencsés időszakot köszönthess.

Ez állati! – Sok erő egy apró ékszerben

Az állati szimbólumok az emberiség kezdetétől velünk vannak, a totemállatok erőt, magabiztosságot adnak, amikor csak rájuk pillantasz. A Thomas Sabo újdonságai között található az aranymacska, melynek homlokát egy harmadik szem díszíti. A macska a szabadság, az ösztönök, az érzékiség, simulékonyság jelképe, ősi titkok tudója, a megérzések királynője. A tisztánlátásért felelős harmadik szem csak erősíti ezt a jelképet.

A kígyó az emberiség egyik legősibb szimbóluma: az újjászületés, a feltámadás és a bölcsesség, a gyógyulás, a termékenység, az élet és halál jelképe. Viseld akkor, ha különösen sok erőre van szükséged a következő időszakban.

A varázslatos szitakötő a változás, a fejlődés, a bátorság, az erő és a kitartás jelképe. Akkor válaszd, ha szeretnél tisztábban látni, az illúziókon túllépni, és fejlődni.

Thomas Sabo kígyó arany charm színes kövekkelThomas Sabo szitakötő szívben ezüst charm színes kövekkelThomas Sabo macskafej arany köves charm

Energia, egyensúly, béke

A mai rohanó világban ki ne vágyna energiára, egyensúlyra és békére. Mindezt nem teremtheted meg egyetlen egy charmmal, de akárhányszor rápillantasz ezekre a finoman megmunkált, különleges ékszerekre, mindig eszedbe jut, honnan meríts erőt vagy mi kell az egyensúly megteremtéséhez.

Thomas Sabo skarabeusz ezüst charm színes kövekkelThomas Sabo arany légy charm kövekkelThomas Sabo őszi kollekció lajhár ezüst charm

A szkarabeusz az örök újjászületés, a megújulás motívumához köthető, amely a legnehezebb élethelyzetekben is végtelen pozitív energiával tölt fel.

A legyeket gyakran a pimaszságból kötjük össze, nem tekintenek rájuk pozitív szimbólumként. Pedig a légy arra ösztönöz, hogy mindig tettre készen állj, örök mozgásban maradj, válj produktívvá a jövőd érdekében.

A lajhár ezzel szemben azt üzeni: ne stresszelj, ne aggódj, ahhoz, hogy előre juss, el kell lazulni. Néha akkor tudod a legjobban megoldani a dolgokat, ha rugalmassá válsz és alkalmazkodsz, mert az erőszakosság nem mindig visz előre. A lajhár a lecsendesedésre is utal - nem baj, ha most egyedül érzed magad, pont erre van szükség a fejlődéshez.

Éld át a mágikus pillanatokat!

őszi varázslat csillámokkal

Szeretnéd, hogy az életed végre sínre kerüljön? Szeretnél szakmai és magánéleti sikereket elkönyvelni? Több stabilitásra vágysz? Szánj erre legalább egy órát, vonulj el a világtól, gyújts gyertyát, kapcsold ki a mobilod, és fogalmazd meg a szíved leghőbb vágyát!

Thomas Sabo őszi kollekció cirkónia csillagThomas Sabo ezüst csillagos kulcs charmThomas Sabo ezüst csillag charm színes kövekkel

A Thomas Sabo nem képes ezt valóra váltani, de néhány charmja segít abban, hogy fókuszáltan haladj a célod felé. Válaszd a csillagos charmokat vagy a szíved felé vezető kulcsot, és váltsd valóra a vágyaidat!

A szerencse nagykövetei

A boldog élethez kell sok munka, kitartás, elhatározás és… némi szerencse is. Ha ez utóbbi hiányzik az életedből, próbáld meg bevonzani néhány különleges Thomas Sabo charmmal.

Thomas Sabo charm club négylevelű lóhere ezüst charm cirkóniávalThomas Sabo őszi kollekció ezüst szerencse patkó charm cirkóniával

A patkó és a négylevelű lóhere klasszikus szimbólumnak számítanak, együtt pedig még erősebben hatnak. Elég csak rájuk nézni, máris feltöltenek erővel, energiával és jókedvvel, amik a szerencse előhírnökei.

Születéskő – neked és neki is

A legújabb charmok között megtalálhatók a szerencsét hozó születéskövek is. A narancssárga színű achát születéskő a januárban születetteknek hoz szerencsét, a lila színű ametiszt születéskő a februáriak ékszere, a márciusi születésűek világoskék színű akvamarin kővel díszített charmot viselhetnek.

Thomas Sabo február ezüst charm lila születéskővelThomas Sabo május ezüst charm zöld születéskővelThomas Sabo június születéskő ezüst charm halványlila kővel

Te melyik hónapban születtél? Keresd meg a születésköved a webshopban! A sajátod mellett viselheted a párod vagy a gyermekeid születéskövét is, így nemcsak egy különleges színkombinációjú ékszert kapsz, hanem mindig veled lesznek.

Milyen terveid vannak az utolsó negyedévre, és melyik charm segítene ebben a legjobban? Oszd meg velünk kommentben, vagy csatlakozz a zárt Facebook-csoportunkhoz, és mesélj róla ott bővebben!

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Gyűrűt rendeltem, sajnos a méretet nem találtam el, egyel nagyobb kellett. Nagyon segítőkész és kedves volt a hölgy a telefonban, azonnal küldtek is egy csere gyűrűt! Villámgyorsan! Le a kalappal! Sajnos mostanában nagyon ritka ez a hozzáállás. Remek kis bolt, bátran ajánlom! Csak azért 5 csillag mert 10-et nem lehet :D

D. - Pandora gyűrűt vásárolt

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)