Divat és ékszer blog

2020. febr. 17. Alkalomra ajánljuk , Ékszerhírek

A tél csodálatos oldala - különleges ékszerekben megörökítve

Pandora téli kollekció

Te is azok közé tartozol, akik a jég és hó birodalmában érzik magukat a legjobban? Nem vagy egyedül! A kedvenc márkáid is rajonganak a téli álomtájért, ékszereikkel bevonnak a tél világába. Felülmúlhatatlan ötleteiket mutatjuk be a következő cikkben.

A telet sokszor hosszabbnak érezzük a kelleténél és panaszkodunk rá, pedig megvan a maga különleges varázsa. Bár kemény telek esetén februárban már minden sejtünk a tavaszért kiált, ne feledkezzünk meg arról a varázslatos évszakról, amely tele van csillogással, varázslattal és misztikummal.

Valami csillagos, valami kék – A Pandora varázsa

A Pandora kollekcióját a téli égbolt kékje és a szikrázó csillagok ihlették, amelyek fénye még ragyogóbbá teszi a havas, zúzmarás tájat.

Pandora csillagos ezüst charmPandora csillagos ezüst gyűrűPandora rókás ezüst charm

A szabályos, ötágú csillag, a pentagramma ősidők óta fontos szimbólumnak számít, amelynek mágikus vonásokat tulajdonítottak. A középkorban az öt őselem jelképe volt, a keresztény szimbolikában az öt érzék jelképe, a számmisztikában pedig a házasság, a boldogság, a beteljesülés és a tökéletesség jele. Manapság egyértelműen az ünnepi időszak és a karácsony jut róla eszünkbe, pedig csillagokat az év bármely időszakában viselhetsz. Ráadásul a kék az idei év trendszíne, így nem nyúlsz mellé, ha a fenti ékszereket választod.

Jégkristályokba zárt történetek – A Thomas Sabo erről mesél

Thomas Sabo ezüst fülbevalóThomas Sabo királyi ezüst csillag nyaklánc

A hó mellett a dér, a zúzmara és a jég is rabul ejtik az embert télen. Ezek a képződmények számtalan festőt, képzőművészt vagy fotóst ihlettek meg. A Thomas Sabo márkánál a jégkristályokra emlékeztető nyakláncok és fülbevalók voltak a téli kollekció legpompásabb darabjai. Gyönyörű kialakításuk és absztrakt dizájnjuk miatt nem feltétlen csak a télhez köthetők, hanem egész évben viselhetők.

Thomas Sabo köves ezüst fülbevalóThomas Sabo köves ezüst nyakláncThomas Sabo köves fülbevaló

Természetesen a Thomas Sabo téli kollekciójából sem hiányozhat a csillag. A márka ezzel a motívummal nemcsak a téli égbolt mélységére vagy a szikrázó ünnepi időszakra hívja fel a figyelmet, hanem a sorsunkra is. Bár sokan vallják azt, hogy a csillagokban meg van írva minden előre, azért ne bízzunk mindent rájuk. Hatalmas erő van benned és bárkiben ahhoz, hogy az élet valamennyi területén a legjobbat hozd ki magadból, és elérj - egészen a csillagokig.

Thomas Sabo csillagos ezüst fülbevalóThomas Sabo csillag ezüst fülbevalóThomas Sabo holdas ezüst nyaklánc

A hópelyhek varázslata

hópehely

Téged is akaratlanul elkap a gyermeki öröm, amikor a tél hóeséssel ajándékoz meg minket? Minden hópehelyben közös, hogy a jégkristályok szabályos hatszögalakzatot képeznek, megszámlalhatatlan méret, forma és mintázat jellemzi őket. Pont olyan egyediek, mint mi, emberek - ahogyan nincs két egyforma hópehely, úgy nincs két teljesen egyforma személyiség sem. Ünnepeld a különlegességed egy hópihés ékszerrel!

Swarovski hópelyhes karkötőSwarovski hópelyhes ékszer szettSwarovski hópelyhes rozé karkötő

Miért is szeretjük még a telet?

téli erdő

A csillogás, a misztikusság, a szimbólumok mellett természetesen több prózai oka is van. Ott van például az öltözködés: nincs még egy olyan évszak, amikor annyira kreatívan lehet öltözködni, mint télen. Előkerülnek a gyönyörű sapkák, sálak és kesztyűk, a puha, kötött pulcsik. Rétegről rétegre élheted ki magad, és lehetsz a saját stylistod. A legjobb, hogy bármennyi réteg is van rajtad, nem fogsz izzadni.

És a tél a szépségünkre is kihat! A legszebb, hogy a télcsókolta orcád olyan piros lesz, mintha sminkeltél volna. De télen például jól esik a fűszeresebb parfüm, a sötétebb rúzs és szívesen bújunk sötétebb ruhába – mert télen ezt is megtehetjük.

téli kuckózás otthon

A téli táj szépsége ellenére ilyenkor hajlamosabbak vagyunk arra, hogy a négy fal között maradjunk - és ez teljesen érthető. Ilyenkor esik igazán jól bekuckózni a kedvenc foteledben egy jó könyvvel és egy pohár forró csokival. Ugyanakkor ha arra vágysz, télen sem kell lemondanod a természetről: megannyi csak télen elérhető kaland vár rád! Sétálni a zúzmarával díszített erdőben, korcsolyázni a befagyott tavon, szánkózni a dombon vagy síelni a Mátrában - ezek a téli tevékenységek vidámságot csempésznek az egyre hosszabbodó nappalokba.

Ugye, mennyivel jobb ezeket a téli napokat az utolsó pillanatig kihasználni, mint keseregni azon, hogy egyáltalán léteznek? Te mit szeretsz igazán a télben?

Számítunk a véleményedre, osszd meg velünk!Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)