Divat és ékszer blog

2020. júl. 27. Ékszerhírek , Divathírek

Ismerd meg a Pandora 2020-as kora őszi kollekcióját - hallgass te is a szívedre!

Kora őszi Pandora kollekció

A Pandora 2020-as kora őszi kollekció telis tele van a világ egyik legtöbbet használt szimbólumával, az érzelmek, a szeretet és a romantikus szerelem jelképével. De mi vár még rád a 2020-as pre-autumn Pandora kollekcióban? Tarts velünk és ismerd meg az újdonságokat!

Ezüst Pandora charmok pre-autumn kollekció

Mondanunk sem kell, hogy a Pandoránál tökéletesen értenek ahhoz, hogyan kell a végtelenségig fokozni az izgalmakat. A dán márka elő-őszi kollekciója 2020. július 30-án debütál világszerte, és egészen addig a pillanatig alig lehet tudni valamit a várva várt újdonságokról. A Pandora márka hivatalos képviselőjeként betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé, és a kollekció debütálása előtt néhány nappal megmutathatjuk nektek az első darabokat.

Az új Pandora szimbólumok - rozé, arany és ezüst színekben

Az új Pandora felirattal és emblematikus korona szimbólummal a márka a finom ötvösmunkát hangsúlyozza: a kora őszi kollekció több darabján is megjelennek. Letisztult, elegáns benyomást keltenek ezek a finoman megmunkált gyűrűk, amelyeket arany, ezüst és természetesen rozéarany színben is viselhetünk.

 

Pandora pre-autumn 2020 kollekció arany Pandora gyűrűPandora pre-autumn 2020 rozé Pandora gyűrűPandora pre-autumn 2020 ezüst Pandora gyűrű

A rózsaarany árnyalat nem valami új divatőrület, hiszen az elmúlt évszázadokban többször is hódító útra indult. Először a 19. század elején használta Carl Faberge ékszerész ezt a különleges réz-ezüst-arany ötvözetet, amely akkoriban orosz arany néven indult hódító útjára. A rose gold azóta hol népszerűbb, hol kevésbé felkapott. A 2010-es évek elejétől kezdve újra reneszánszát éli, és úgy tűnik, egy darabig még velünk marad.

Pandora pre-autumn 2020 rozé charmPandora pre-autumn 2020 rozé körlapok charm

Nem csoda: a rozé arany ékszereket életkortól és stílustól függetlenül viselheti bárki. Titka abban rejlik, hogy szó sincs hivalkodó, élénk árnyalatról, mégis vonzza a tekintetet. Ezek után egyértelmű, miért készült a Pandora elő-őszi kollekciójának számtalan darabja ebben az árnyalatban.

Pandora pre-autumn 2020 rozé korona charmPandora pre-autumn 2020 arany-ezüst-rozé charmPandora pre-autumn 2020 rozé Moments karkötő

A rozé arany egyszerre nőies és elegáns, ráadásul bátran kombinálható más ékszerszínekkel is, mint az arany vagy az ezüst. Sőt! Ha szereted a legdivatosabb megoldásokat, most egyszerre viseled mind a hármat egy különleges Pandora charm formájában.

A kék szimbolikája – Egy misztikus árnyalat nyomában

A Pandora azért különleges, mert néhány kiegészítővel elmesélhetsz egy egész történetet, ékszerbe zárhatod a megannyi elillanó pillanatot. Nem véletlen, hogy a márka szívesen gondolkodik szimbólumokban, amelyek köré egész kollekciót épít. A színek is ilyen szimbólumok, hiszen nemcsak a történelem folyamán bírtak különleges jelentőséggel, hanem kapcsolódnak kultúrákhoz, művészethez, de a pszichológiához is.

Pandora kora őszi kollekció kék charm karkötőPandora kék köves charm

A kék szín a lételemünk, a kék bolygón élünk, a kék szín biztonságot, erőt, megbízhatóságot nyugalmat sugároz. Természetesen kék és kék között is van különbség. Az elő-őszi kollekcióban felbukkanó világoskék szín a Pandora olvasatában a spiritualitás, a hűség és a végtelenség jelképe. Olyan árnyalat, amely téged is magával ragad.

Szeretet a négyzeten – Idén ősszel szükséged lesz a szívedre

Pandora kora őszi kollekció 2020 fülbevaló

A szeretet téren és időn átível és összeköt bennünket, embereket. Ha szeretettel gondolunk valakire, csökken, majd megszűnik a távolság, eltűnik a szívünkben tátongó űr, minden kicsit könnyebb lesz. A szeretet olyan kapocs, amelynek létezéséről emberként sosem szabad megfeledkeznünk. Olyan szupererő, amely hegyeket képes megmozgatni, kontinenseket segít átugrani.

Pandora pre-autumn 2020 ezüst fülbevaló szívekkelPandora pre-autumn 2020 ezüst fonódó gyűrűPandora pre-autumn 2020 ezüst korona charm

A Pandora elő-őszi kollekciójának fő motívuma a szív, a szeretet jelképe. Mintha minden darab azt üzenné, amit mindig is tudtál: hatalmas szükség van a szívedre. Mindegy, hogy te magad viseled, vagy ajándékba szánod, a szívvel díszített ékszerek az idei év kötelező darabjai. Te kit lepnél meg elsőként?

Összefonódva az igazi – mondj igent a kapcsolódásra

Pandora pre-autumn 2020 ezüst charmPandora pre-autumn 2020 ezüst fülbevaló

A Pandora az egyik legnagyobb szakértője az emberi kapcsolatoknak, és a márka tervezői is rendszeresen emlékeztetnek bennünket arra, milyen fontosak az életünkben a gyökerek és a kötelékek. Minderre nagyon finom módon is emlékeztetnek, például ilyen különleges, egymásba fonódó fülbevalók, gyűrűk, charmok és nyakláncok segítségével.

Pandora pre-autumn 2020 ezüst nyakláncPandora pre-autumn 2020 rozé gyűrű

Ne felejtsd el gyűjteni a hűségpontokat!

Ezzel még nincs vége: további újdonságokat fedezhetsz fel 2020. július 30-án a webshopban! Addig pedig van időd regisztrálni az oldalon, ugyanis a Flamingo hűségprogramunkhoz csatlakozva a vásárlásaid után pontokat kapsz, amelyeket összegyűjtve vásárolhatsz is. Ha pedig megérkezett hozzád a várva várt gyönyörűség, mutasd meg a zárt Facebook-csoportunkban, hogyan viseled: inspirálj több, mint ezer nőt! 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)