Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Divat és ékszer blog

2020. júl. 27. Ékszerhírek , Divathírek

Ismerd meg a Pandora 2020-as kora őszi kollekcióját - hallgass te is a szívedre!

Kora őszi Pandora kollekció

A Pandora 2020-as kora őszi kollekció telis tele van a világ egyik legtöbbet használt szimbólumával, az érzelmek, a szeretet és a romantikus szerelem jelképével. De mi vár még rád a 2020-as pre-autumn Pandora kollekcióban? Tarts velünk és ismerd meg az újdonságokat!

Ezüst Pandora charmok pre-autumn kollekció

Mondanunk sem kell, hogy a Pandoránál tökéletesen értenek ahhoz, hogyan kell a végtelenségig fokozni az izgalmakat. A dán márka elő-őszi kollekciója 2020. július 30-án debütál világszerte, és egészen addig a pillanatig alig lehet tudni valamit a várva várt újdonságokról. A Pandora márka hivatalos képviselőjeként betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé, és a kollekció debütálása előtt néhány nappal megmutathatjuk nektek az első darabokat.

Az új Pandora szimbólumok - rozé, arany és ezüst színekben

Az új Pandora felirattal és emblematikus korona szimbólummal a márka a finom ötvösmunkát hangsúlyozza: a kora őszi kollekció több darabján is megjelennek. Letisztult, elegáns benyomást keltenek ezek a finoman megmunkált gyűrűk, amelyeket arany, ezüst és természetesen rozéarany színben is viselhetünk.

 

Pandora pre-autumn 2020 kollekció arany Pandora gyűrűPandora pre-autumn 2020 rozé Pandora gyűrűPandora pre-autumn 2020 ezüst Pandora gyűrű

A rózsaarany árnyalat nem valami új divatőrület, hiszen az elmúlt évszázadokban többször is hódító útra indult. Először a 19. század elején használta Carl Faberge ékszerész ezt a különleges réz-ezüst-arany ötvözetet, amely akkoriban orosz arany néven indult hódító útjára. A rose gold azóta hol népszerűbb, hol kevésbé felkapott. A 2010-es évek elejétől kezdve újra reneszánszát éli, és úgy tűnik, egy darabig még velünk marad.

Pandora pre-autumn 2020 rozé charmPandora pre-autumn 2020 rozé körlapok charm

Nem csoda: a rozé arany ékszereket életkortól és stílustól függetlenül viselheti bárki. Titka abban rejlik, hogy szó sincs hivalkodó, élénk árnyalatról, mégis vonzza a tekintetet. Ezek után egyértelmű, miért készült a Pandora elő-őszi kollekciójának számtalan darabja ebben az árnyalatban.

Pandora pre-autumn 2020 rozé korona charmPandora pre-autumn 2020 arany-ezüst-rozé charmPandora pre-autumn 2020 rozé Moments karkötő

A rozé arany egyszerre nőies és elegáns, ráadásul bátran kombinálható más ékszerszínekkel is, mint az arany vagy az ezüst. Sőt! Ha szereted a legdivatosabb megoldásokat, most egyszerre viseled mind a hármat egy különleges Pandora charm formájában.

A kék szimbolikája – Egy misztikus árnyalat nyomában

A Pandora azért különleges, mert néhány kiegészítővel elmesélhetsz egy egész történetet, ékszerbe zárhatod a megannyi elillanó pillanatot. Nem véletlen, hogy a márka szívesen gondolkodik szimbólumokban, amelyek köré egész kollekciót épít. A színek is ilyen szimbólumok, hiszen nemcsak a történelem folyamán bírtak különleges jelentőséggel, hanem kapcsolódnak kultúrákhoz, művészethez, de a pszichológiához is.

Pandora kora őszi kollekció kék charm karkötőPandora kék köves charm

A kék szín a lételemünk, a kék bolygón élünk, a kék szín biztonságot, erőt, megbízhatóságot nyugalmat sugároz. Természetesen kék és kék között is van különbség. Az elő-őszi kollekcióban felbukkanó világoskék szín a Pandora olvasatában a spiritualitás, a hűség és a végtelenség jelképe. Olyan árnyalat, amely téged is magával ragad.

Szeretet a négyzeten – Idén ősszel szükséged lesz a szívedre

Pandora kora őszi kollekció 2020 fülbevaló

A szeretet téren és időn átível és összeköt bennünket, embereket. Ha szeretettel gondolunk valakire, csökken, majd megszűnik a távolság, eltűnik a szívünkben tátongó űr, minden kicsit könnyebb lesz. A szeretet olyan kapocs, amelynek létezéséről emberként sosem szabad megfeledkeznünk. Olyan szupererő, amely hegyeket képes megmozgatni, kontinenseket segít átugrani.

Pandora pre-autumn 2020 ezüst fülbevaló szívekkelPandora pre-autumn 2020 ezüst fonódó gyűrűPandora pre-autumn 2020 ezüst korona charm

A Pandora elő-őszi kollekciójának fő motívuma a szív, a szeretet jelképe. Mintha minden darab azt üzenné, amit mindig is tudtál: hatalmas szükség van a szívedre. Mindegy, hogy te magad viseled, vagy ajándékba szánod, a szívvel díszített ékszerek az idei év kötelező darabjai. Te kit lepnél meg elsőként?

Összefonódva az igazi – mondj igent a kapcsolódásra

Pandora pre-autumn 2020 ezüst charmPandora pre-autumn 2020 ezüst fülbevaló

A Pandora az egyik legnagyobb szakértője az emberi kapcsolatoknak, és a márka tervezői is rendszeresen emlékeztetnek bennünket arra, milyen fontosak az életünkben a gyökerek és a kötelékek. Minderre nagyon finom módon is emlékeztetnek, például ilyen különleges, egymásba fonódó fülbevalók, gyűrűk, charmok és nyakláncok segítségével.

Pandora pre-autumn 2020 ezüst nyakláncPandora pre-autumn 2020 rozé gyűrű

Ne felejtsd el gyűjteni a hűségpontokat!

Ezzel még nincs vége: további újdonságokat fedezhetsz fel 2020. július 30-án a webshopban! Addig pedig van időd regisztrálni az oldalon, ugyanis a Flamingo hűségprogramunkhoz csatlakozva a vásárlásaid után pontokat kapsz, amelyeket összegyűjtve vásárolhatsz is. Ha pedig megérkezett hozzád a várva várt gyönyörűség, mutasd meg a zárt Facebook-csoportunkban, hogyan viseled: inspirálj több, mint ezer nőt! 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Annyira szép felvéve! Imádom! 1 nap alatt ideért a rendelésem. Szuper gyors volt a csapat!

Szabina Pandora ékszert vásárolt:

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)