Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2021. jún. 12. Ékszerhírek , Hírek

Swarovski Collection I: merész, extravagáns ékszerek

Gyűrű fülbevaló szett Swarovski

Milleniáloknak, fashionistáknak és mindenkinek, aki szereti a feltűnő, karakteres kiegészítőket: valahogy így összegezhetnénk a Swarovski 2021-es, Collection I névre keresztelt új kollekcióját. Új kreatív igazgatónő érkezett a 125 éves céghez, akinek a vezetésével egy teljes megújuláson esett keresztül a vállalat.

Kíváncsi vagy a legújabb kollekcióra? Tarts velünk!

Egy 41 éves nő és egy 125 éves vállalat találkozása, amely visszamutat a kezdetekre

A 2020-as év a Swarovskit is átszervezésekre kényszerítette és ekkor döntöttek úgy, hogy bizalmat szavaznak a korábbi modellnek, divatszerkesztőnek, stylistnak és street-style influencernek, Giovanna Battaglia Engelbertnek.

A milánói születésű Engelbert kreatív igazgatóként érkezett a Swarovskihoz és a vállalat történetében először a teljes ékszerkészítési folyamatot összefogta: a készülő ékszerek terveitől kezdve a marketingkampányokon át a csomagolásokig. Különösen az alapító kristályrajzai inspirálták, ahol a színtiszta geometria, a logikus, tudományos megközelítés eredménye maga a varázslat, a Swarovski csodaországa.

Millenia fülbevalók fehér ródiumOrbita szett

A Collection I az első kristályrajzról kapta a nevét, amelyet Daniel Swarovski valaha felvázolt. Maga a koncepció is a gyökerekig nyúlt vissza, maguk a kristályok nyújtották a kiindulási alapot az ékszerek tervezéséhez. Engelbertet idézve: “Nem mindennapi, hogy egy (ékszer)vállalat saját birtokában van maga az alapanyag.”

Swarovski Collection I: merész, feltűnő és hatalmas

A Collection I egy dolgot nem tartalmaz: visszafogottságot. Cserébe harsány színeket, látványos méretű ékszereket és feltűnő kristályokat igen! Mégsem felületes az ékszerkollekció: a kristályok valódi színeit, metszéseit hangsúlyozza és minden darabjával játszani hív.

Swarovski orbita fél pár bedugós fülbevaló színes kristállyalSwarovski millenia koktélgyűrű zöld Swarovski kristályokkal

Több, különböző sorozat kapott benne helyet, gyűrűk, fülbevalók, karkötők, nyakláncok, sőt még mellény is, amelyekből a Divatékszerbolt polcain egy ízléses szortimentet állítottunk össze.

​Swarovski millenia ezüst színű koktélgyűrű fehér kristályokkal   Gyűrű fülbevaló millenia szett SwarovskiSwarovski millenia ezüst színű karika fülbevaló kristályokkal

A ragyogó Swarovski Millenia ékszerek

Swarovski millenia ezüst színű fülbevaló kristályokkal  Swarovski millenia ezüst színű fülbevaló kristállyalSwarovski millenia koktélgyűrű zöld Swarovski kristályokkal

Egy ezüst gyűrű és egy ezüst karikafülbevaló a hétköznapokra? A geometrikus Millenia koktélgyűrű 5 egymás mellett elhelyezett, nagyméretű kristályból, áll, tiszta vonalaival és egyensúlyával a modern minimalizmust hirdeti. A Millenia karikafülbevaló egymásra épülő, háromszög alakú, lépcsős metszésű kövek soraiból készült: akár nappal, akár este megbolondíthatja a megjelenésünket.

Swarovski mesmera háromszög klipsz Swarovski kristállyal fél pár Swarovski mesmera ezüst színű klipsz swarovski kristállyal fel pár

A kör alakban elrendezett körte metszésű kristályok a bedugós fülbevalók királynővéjé teszik ezt az ékszert, míg a gyűrű a tiszta és zöld kristályaival kelt prizmás, játékos hatást.

A megbabonázó Swarovski Mesmera

A Mesmera sorozat oversize, átlátszó kristályokat használ, a csiszolásokat és metszéseket hangsúlyozva: egyszerre modern, letisztult és mégis provokatív. Többféle formájú klipszet is kínálunk a kínálatban: mintha hatalmas drágaköveket vagy megfagyott esőcseppeket viselhetnénk a fülünkben!

Swarovski mesmera koktélgyűrű négyszögletes kristállyal Gyűrű Swarovski

A Mesmera koktélgyűrű pedig igazi közönségkedvenc lesz. Egyetlen, túlméretezett, nyolcszögmetszésű tiszta kristályt fognak közre a ródiumkapcsok, modern eleganciát sugározva.

Swarvoski Hyperbola - mértani túlzás

És a túlméretes, lenyűgöző ékszereket még mindig lehet hova tovább fokozni: erről mesél a Hyperbola sorozat. A geometrikus játék drámaivá fokozódott, lépcsős és briliáns metszésű tiszta kövekből állnak a sorozat mesterien kialakított ékszerei, például az alábbi Hyperbola koktélgyűrű. Egy ilyen ékszer tényleg öltöztet!

Swarovski hyperbola koktélgyűrűSwarovski hyperbola koktélgyűrű

A színejátszó Swarovski Chroma

A prizmás tündöklés jellemzi a Chroma ékszercsaládot. A méretből még itt sem adunk lejjebb, de ez már egy sokkal visszafogottabb vonala a Collection I-nak. Feltűnő, de gyönyörűen egyszerű – ez a medálos nyaklánc egy hétköznapi szettet is különlegessé varázsol. Ha pedig feljebb srófolnád a hatást, akkor kombináld a Chroma sorozat rózsaszín fülbevalóival!

Swarovski chroma fülbevaló fehér és-rózsaszín kristállyokkalSwarovski chroma fülbevaló fehér és-rózsaszín kristállyalSwarovski chroma nyaklánc fehér és rózsaszín kristállyal

A nagyméretű, látványos Orbita sorozat

A színkavalkád nem torpant meg a kromatikus családnál, az Orbita sorozat kontrasztos színvilágával hódít. A nyaklánc innovatív, csuklós mechanizmust kapott, így a medál megfordítható. A hangulatod szerint viselheted az elefáncsontszínű vagy a harsány boglárkasárga oldalát is.

Swarovski orbita arany színű nyaklánc szines kristályokkalOrbita fülbevaló nyaklánc szett SwarovskiSwarovski orbita fél pár bedugós fülbevaló színes kristállyal

És van még egy meglepetésünk, ugyanis a fél pár fülbevaló is kétoldalas! A nagyobb, nyolcszögmetszéssel készült elegáns, mentazöld kristály lila kövekkel van keretezve, míg a túloldalon egy apró, limezöld kristály bújik meg: bátran játszhatunk vele!

És végül a kifinomult Swarovski Constella

Ha esténként szeretnénk túlragyogni a csillagokat, akkor az égboltot idéző Constella sorozat hű társunk lesz benne. A titokzatos kozmoszt idéző finom karperecet és nyakláncot úgy alakították ki, hogy együtt mozogjon a testtel, a kerek, briliáns metszésű köveket finom láncszemek kötik össze.

Swarovski constella arany színű aszimmetrikus fülbevaló kristályokkalFülbevaló karkötő szett SwarovskiSwarovski constella arany színű karkötő Swarovski kristályokkal

A hosszú, lógós fülbevaló a modern asszimetriát kombinálja az időtlen szoliterformával, míg a karikafülbevaló könnyed és elegáns hatást kelt. Arany és rózsarany darabokat is találsz a kínálatunkban!

Swarovski constella roze karika fülbevaló kristályokkal Swarovski constella roze nyaklánc kristályokkal

“Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

A kollekciót látva önkéntelenül is eszembe jutott ez a George Bernard Shaw idézet: ezek az ékszerek játékra hívnak. Állítanak rólunk valamit, nagyon személyesek, mégis teli vannak merész kísérletezéssel.

A Swarovski Collection I ékszerei segítenek abban, hogy a hétköznapokban is játsszunk és ragyogjunk, hiszen ezek a statement darabok nem simulnak bele a megszokott megjelenésünkbe: mesteri szintre emelik!

Mi a véleményed az Engelbert tervezte kollekcióról? Melyik ékszer a kedvenced? Mutasd meg a Facebook-csoportban

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Ági! Most hozta meg a postás a kicserélt karkötőt és nem kellett fizetnem a postaköltségért! Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél, nagyon hálás vagyok, és Hanna nagyon boldog! Sokkal szebb így, hogy nem lötyög a csuklóján! Szép napot, fogok még rendelni tőletek, ez biztos:-) Rita

Rita - Pandora karkötő

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)