Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Divat és ékszer blog

2022. máj. 2. Órák világa

SEIKO Prospex Save the Oceans búvárórák

A SEIKO Prospex kollekción belül a 2018-as megjelenését követően mindig nagy figyelem kísérte a Seiko Prospex kollekció Sea sorozatának óráit, amelyek alapvetően vizi életmódra lettek tervezve, tehát itt igazi, Diver’s 100, Diver’s 200, Diver’s 300 jelölésű búvárórákról beszélhetünk. A Sea sorozat óráinak egyik kitüntetett csoportja, a Save the Ocean Special Edition, amely a Seiko egyik szívügye az óceánok élővilágának és biodiverzitásának megmentése, a SEIKO PROSPEX SAVE THE OCEAN PROJEKT előtt tiszteleg.

Fabien Cousteau és a Seiko Save the Ocean

Fabien Cousteau merülés után egy Seiko búvárórával

A búvár órákat többségében az óceánokban használják, tengeri környezetre tervezték, így világuk is szorosan összeforrt az elmúlt évtizedekben. A két világ a Seiko esetében is egymásra talált és szoros együttműködés alakult ki a legendás óceánkutató Jacques Cousteau unokája, Fabien Cousteau által létrehozott Ocean Learning Center és a Seiko között. Az együttműködés keretein belül Save The Ocean modellekkel támogatja a gyár az óceánkutató projektjét, ezzel is segítve ennek a rejtélyes és lenyűgöző világnak a minél részletesebb megismerését.

Seiko Prospex Save the Oceans Antarctica Editions búvárórák

A Seiko Save the Ocean Antarctica Editions modellek formavilága, számlap kialakítása, szimbólumrendszere, színei abszolút egyedieknek számítanak. Az órák színei, a hangulata az „Antarktisz” világát idézik. Ennek eredményeként a sarkvidéki kék mellett a búváróra az „Antarktisz” és az ott élő pingvinek témáját is felvette a dizájnban, így a számlapon Pingvin motívumokra bukkan a figyelmes szemlélő.

Seiko Prospex Save the Ocean Antarctica Editions kék férfi óra - SRPH75K1

Seiko Prospex Save the Ocean Antarctica Editions kék férfi óra - SRPH75K1A határozott vonalakkal megrajzolt karóra a búvárórák minden jellegzetességét magán viseli. Az ezüst tok és fémszíj kitűnően harmonizál az egyedi mintázatú hideg jeges hatású kék számlappal és a fehér mutatókkal, indexekkel. A számlap színe és textúrája az úszkáló pingvinek víz alatti látványát visszhangozza, a pingvin sziluett a 10 óra pozícióban található.

Az SRPH75K1 - Seiko Prospex Save the Ocean búvárórája egy 42,4 mm átmérőjű nemesacél monster stílusú óratokot kapott, amelynek hátoldalán egy SPECIAL EDITION feliratú menetes hátlap zárja az óraszerkezetet. Mivel itt egy valódi Diver’s 200 búváróráról beszélünk a korona természetesen menetzáras, a számlap nincs túlbonyolítva, a könnyű leolvashatóság biztosított, a lünetta egyirányban elforgatható. A korona az óratok védettebb pozícióján került elhelyezésre a 4-es index mellett. Az SRPH75K1 számlapját nagyítós lencsével ellátott karcmentes Hardlex üveg védi, a mutatók és az indexek természetesen a Lumibrite foszforeszkáló festéknek köszönhetően sötétben is könnyen leolvashatóak.

Seiko Prospex Save the Ocean Antarctica Editions kék férfi óra - SRPH75K1 Seiko Prospex Save the Ocean Antarctica Editions kék férfi óra - SRPH75K1


Az SPB297J1 motorja a megbízható 4R36 kaliber, amely egy automata kézzel is felhúzható, másodperc stoppos werk, 41 óra(!) járástartalékkal és dátum/nap kijelzővel.

A Seiko Prospex Save the Ocean Antarctica Editions nemcsak a tengerekben érzi jól magát :)


Seiko Prospex Save the Ocean Antarctica Editions Tuna férfi búváróra - SRPH77K1

Seiko Prospex Save the Ocean Antarctica Editions Tuna férfi búváróra - SRPH77K1Ez a picit robosztusabb búváróra az Antarctica Editions meghatározó jegyeit viseli, ezüst tok és ráma, egyedi mintázatú fagyott jég hatású kék számlap, fehér mutatókkal és indexekkel. A számlap színe és textúrája az úszkáló pingvinek víz alatti látványát visszhangozza, a pingvin sziluett a 10 óra pozícióban található.

Az SRPH77K1 - Seiko Prospex Save the Ocean búvárórája egy 43,2 mm átmérőjű nemesacél Baby Tuna óratokot kapott, amelynek hátoldalán egy SPECIAL EDITION feliratú menetes hátlap zárja az óraszerkezetet. Mivel itt egy valódi Diver’s 200 búváróráról beszélünk a korona természetesen menetzáras, a számlap nincs túlbonyolítva, a könnyű leolvashatóság biztosított, a lünetta egyirányban elforgatható. A korona az óratok védettebb pozícióján némileg süllyesztve került elhelyezésre a 4-es index mellett.  Az SRPH77K1 számlapját karcmentes Hardlex üveg védi, a mutatók és az indexek természetesen a Lumibrite foszforeszkáló festéknek köszönhetően sötétben is könnyen leolvashatóak.

Seiko Prospex Save the Ocean Antarctica Editions Tuna férfi búváróra - SRPH77K1Seiko Prospex Save the Ocean Antarctica Editions Tuna férfi búváróra - SRPH77K1


Az SPB297J1 motorja a megbízható 4R35 kaliber, amely egy automata kézzel is felhúzható, másodperc stoppos werk, 41 óra(!) járástartalékkal és dátumkijelzővel.

Seiko Prospex Save the Ocean Antarctica Editions férfi óra - SRPG57K1

Seiko Prospex Save the Ocean Antarctica Editions férfi óra - SRPG57K1Ez a határozott vonalakkal megrajzolt karóra a búvárórák minden jellegzetességét magán viseli. Az ezüst Monster tok és fémszíj kitűnően harmonizál az egyedi mintázatú középkék, az antarktiszi jeget utánzó számlappal és a fehér mutatókkal, indexekkel. A számlap színe és textúrája a jégről visszaverődő fény által létrehozott hatásra hajaz, míg az apró pingvin lábnyomok az állatok egyre fogyatkozó számára próbálják felhívni a figyelmet.

Az SRPG57K1 - Seiko Prospex Save the Ocean búvárórája egy 42,4 mm átmérőjű nemesacél óratokot kapott, amelynek hátoldalán egy SPECIAL EDITION feliratú menetes hátlap zárja az óraszerkezetet. Mivel itt egy valódi Diver’s 200 búváróráról beszélünk a korona természetesen menetzáras, a számlap nincs túlbonyolítva, a könnyű leolvashatóság biztosított, a lünetta egyirányban elforgatható. A korona az óratok védettebb pozícióján került elhelyezésre a 4-es index mellett.  Az SRPG57K1 számlapját nagyítós lencsével ellátott karcmentes Hardlex üveg védi, a mutatók és az indexek természetesen a Lumibrite foszforeszkáló festéknek köszönhetően sötétben is könnyen leolvashatóak.

Seiko Prospex Save the Ocean Antarctica Editions férfi óra - SRPG57K1Seiko Prospex Save the Ocean Antarctica Editions férfi óra - SRPG57K1


Az SPB297J1 motorja a megbízható 4R36 kaliber, amely egy automata kézzel is felhúzható, másodperc stoppos werk, 41 óra(!) járástartalékkal és dátum/napkijelzővel.

Seiko Prospex Turtle Save the Ocean Manta Ray búvár férfi óra - SRPF77K1

Seiko Prospex Turtle Save the Ocean Dark Manta Ray férfi búváróraA Seiko Prospex kollekció 2021-es modellje a Turtle Save the Ocean Dark Manta Ray búváróra a Save the Ocean 2018-ban debütált sepciális kiadás folytatása, az eredeti Manta Ray óra sötétbb számlapos verziója. Az ezüst turtle tok a kék szilikon szíj összhangban van az egyedi mintázatú inkább sötét kék számlappal és a fehér mutatókkal, indexekkel. A számlap színe az esti tenger színeit próbálja imitálni és ha jól megfigyeljük a számlapon feltűnik három manta, ördögrája sziluettje is.

Az SRPF77K1 - Seiko Prospex Save the Ocean Manta Ray búvárórája egy hangsúlyos 45 mm átmérőjű nemesacél turtle óratokot kapott, amelynek hátoldalán egy SPECIAL EDITION feliratú menetes hátlap zárja az óraszerkezetet. Mivel itt egy valódi Diver’s 200 búváróráról beszélünk a korona természetesen menetzáras, a számlap nincs túlbonyolítva, a könnyű leolvashatóság biztosított, a lünetta egyirányban elforgatható. A korona az óratok védettebb pozícióján került elhelyezésre a 4-es index mellett.  Az SRPG57K1 számlapját nagyítós lencsével ellátott karcmentes zafir üveg védi, a mutatók és az indexek természetesen a Lumibrite foszforeszkáló festéknek köszönhetően sötétben is könnyen leolvashatóak.

Seiko Prospex Turtle Save the Ocean Dark Manta Ray férfi búváróraSeiko Prospex Turtle Save the Ocean Dark Manta Ray férfi búváróra

Az SPB297J1 motorja a megbízható 4R36 kaliber, amely egy automata kézzel is felhúzható, másodperc stoppos werk, 41 óra(!) járástartalékkal és dátum/napkijelzővel.

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Divatékszeres Lányok!!!Ma atvettem a csomagot a finom parfümöt amit küldtetek!El sem tudom mondani mennyire örültem neki!!!Tényleg nagyon kedvesek vagytok.NAGYON KÖSZÖNÖM!!!Nagyon Kellemes Ünnepeket Kívánok Nektek!!!!!

Edina - Pandora

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)