Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2022. szept. 19. Ékszerhírek

Pandora Me 2022

Pandora ME 2022

Itt van az ősz és szerencsére magával hozta a Pandora Me 2022-es kincseit! Az új kiegészítők azonnal életre keltik majd a kreatív energiáidat. Miközben a sokoldalú függők, gyűrűk, karkötők, nyakláncok között nézelődsz, el is kezdheted összeállítani változatos és önkifejező ékszerszettedet - úgysem tudsz majd nekik ellenállni!

Az őszi Pandora Me kollekció szeptember 29-én jelenik meg.

Pandora Me charmok újratöltve

Fiatalos pimaszság kifinomult stíluselemekkel párosítva – mi az? Naná, hogy a legújabb Pandora Me charmok azok!

Az idei kollekció mini függői többnyire eltérő formakialakítással és mondanivalóval bírnak, de ha egyben nézed őket, mégis találhatsz kapcsolódási pontokat.

 

 Pandora ME Little Devil Charm Pandora ME Express&Exclaim Charm Pandora ME Gradient Planet Charm

Apró, színes, ékszerköves díszítésük és láthatóan finom kidolgozottságuk hasonlít, de jelentéstartalmukban is van egy kevés párhuzam.

A 14 karátos arannyal díszített csillagok, a Szaturnuszt idéző bolygó a szabad gondolataink saját univerzumát szimbolizálják, míg az emojik közül jól ismert ördögfej és a kérdőjel-felkiáltójel kombinációja ​​a Z generációs gondolkodásmódot reprezentálják. Egytől egyig arra buzdítanak, hogy vállaljuk önmagunkat, hogy vállald önmagad!

Ne feledd: a Pandora Me mini függői kizárólag a kollekció Me charmhordozóival kompatibilisek!

Amitől tutira függni fogsz – új Pandora Me medálok

Hamar beleszerettél a 2022-es charmok dizájnjába? Akkor idén ősszel a Pandora Me medáloktól is függni fogsz! Stílusukban ugyanúgy megtalálod a lila és kék ékszerköveket vagy az arany árnyalatot, de a finoman kidolgozott, énképet erősítő motívumokat is.

 

Pandora ME Ying Yang charmPandora ME Butterfly charm

Mit szólnál például a gyönyörű pillangóhoz - ami a nőiességet és a feminin értékeket testesíti meg -, vagy a belső egyensúlyt szimbolizáló Yin & Yang medálhoz? Passzolna hozzád?

Vékony Pandora Me nyakláncok és karkötők

 

Pandora ME Slim Link Chain Bracelet Pandora ME Double Link Chain Necklance

A saját képre formálható nyakláncok és karkötők, a kisebb-nagyobb láncszemek, a charmhordozók variálása korszakalkotó irányt hozott a Pandora-univerzumba.

A 2022-es Pandora Me ékszerek közt egészen újfajta, kecses csodákkal is találkozhatsz, amiket a normál és dupla méretű láncszemek speciális kapcsolódása tesz egyedülállóvá. Vess is egy pillantást új kedvencünkre, a dupla láncsorral díszített nyakláncra!

 

Pandora ME Paper Styling LinkPandora ME Double Styling Link

Mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik, a részletek pedig a Pandora Me különleges láncszemeiben! Ha a karkötődet vagy nyakláncodat még egy hihetetlenül menő, divatot diktáló stíluselemmel is kiegészítenéd, válaszd a kétszeres láncszem méretnek megfelelő gémkapcsot vagy a 14 karátos aranytól csillogó dupla csatlakozót!

Szikrázó Pandora Me gyűrűk – variáld, kombináld, halmozd

A charmok és medálok kristályos csillogása kikövezte az utat a Me kollekció gyűrűinek is. Emlékszel még, hogy a korábbi darabok stílusa az urbánus trendeket követte? Hát ez most vett egy 180°-os fordulatot és sokkal kifinomultabbá váltak a gyűrűk.

 

Pandora ME Blue Pave RingPandora ME Red Pave RingPandora ME Pave Ring

Természetesen az átalakuláshoz egy dizájnban passzoló, fancy gyűrűcsatlakozó is tartozik, hogy halmozhasd az élvezeteket. Egy kis hedonizmus mindig belefér, hogyha Pandora ékszerekről van szó!

 

Pandora ME Pave Link Earring

Tudtad? Ha a Pandora Me gyűrűidet gyűrűcsatlakozóval szeretnéd összekapcsolni, akkor érdemes nagyobb méretű darabokat választanod. A plusz kiegészítővel az egyébként tökéletes gyűrűméret szűknek bizonyulhat.

Pandora Moments 2022 halloweeni különkiadás

 

Pandora ME 2022 Halloweeni különkiadás

Imádod az ősz atmoszféráját? Alig várod a tökfaragás és a spooky Halloween időszakát? Készülj fel előre és tárazz be a halálosan cuki Pandora Moments charmokból!

 

Pandora ME Glow in the dark Spooky Pumpkin CharmPandora ME Vampire Winged Heart Dangle CharmPandor ME Nigtmare Before Christmas Charm

A zománcozott, vámpírfogakkal díszített szív denevérszárnyakon érkezik - azért, hogy a te szíved is elrabolja. A győzelemért viszont kőkeményen meg kell küzdenie, hiszen erős versenyző a kis mosolygós tökfej (amely rendes lámpásként persze a sötétben is világít), no és persze Tim Burton Karácsonyi lidércnyomás című meséjének charmja is.

Akkor azt már meg se említsük, hogy utóbbin még a “True love never dies” feliratot is megtalálod? Hupsz!

Pandora <3 UNICEF – “Tanulj, fejlődj, szeress”

 

Pandora ME 2022 UNICEF

Ékszerimádatod társadalmi felelősségvállalással is párosulhat. A szívünknek kedves, az UNICEF támogatására létrehozott “Charmokkal a változásért” kezdeményezés legújabb darabja is megérkezett a Pandora kínálatába.

 

Pandora ME Blooming flower charmPandora ME Unicef charm

A charm virágszimbóluma és üzenete magáért beszél, ezért mi sem szeretnénk többet mondani: “Learn, grow, love”, avagy “Tanulj, fejlődj, szeress”!

Az őszi Pandora Me kollekció

A Pandora újdonságai épp olyan sokszínűek, mint a lassan átalakuló természet. Az őszi Me kollekcióban mindenki megtalálhatja a saját stílusához passzoló mini függőt, csatlakozót, charmot vagy charmhordozót. 

Fedezd fel a szeptember 29-én érkező kollekció számodra legkedvesebb darabjait a Divatékszerboltban!

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Bámulatos! Az egyik legszebb darab, amivel az utóbbi időben találkoztam. Nyakláncon hordom, hogy jobban érvényesüljön a szépsége. Fénysebességgel érkezett a csomag. Köszönöm :-)

P. Sándorné - Pandora

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)