Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2023. okt. 16. Ékszerhírek

Lépj a csodavárás időszakába a Pandora 2023-as téli kollekciójával!

 Pandora téli kollekció

A kuckózós, hideg hónapok varázslatos világa és meghitt hangulata most gyönyörű ékszerek formájában is megérkezett hozzánk: nagy örömmel mutatjuk be a Pandora 2023-as téli kollekcióját, amely kortárs eleganciával ragyogja be az év utolsó időszakát.

A Timeless kollekció legújabb kiegészítői újragondolt, szikrázó designnal ejtenek ámulatba, de ezúttal a Moments charmok is egyedülálló csillogással töltik meg a mindennapokat. A csodavárás útjára lépve előtérbe kerülnek a határtalan, univerzumokat átívelő szeretet ékszer-összeállításai, valamint Mickey egér és a Mikulás is újra színre lép. Felkészültél? :)

A Pandora téli 2023-as téli kollekciója már elérhető webshopunkban.

Halmozható és rétegezhető textúrák - az új Timeless ékszerek fényesebben ragyognak a csillagoknál

Tündöklő, modern és friss szofisztikáltság: idén télen a Timeless-sorozat ékszerei nem mindennapi ragyogással dobják fel az outfitedet.

Pandora ékszer Piros szikrázó szív ezüst tenisz karkötőPandora ékszer Timeless pávé ezüst karkötő

Pandora ékszer Szikrázó pávé ezüst karkötőPandora ékszer Szikrázó körte köves ezüst karkötő

Az ékszerkövek most a csillagoknál is fényesebben sziporkáznak, hogy a Pandora megszokott eleganciája és designja még finomabb részletekkel gazdagodjon. Egy új Timeless karlánc tündöklése hamar felhívja magára a figyelmet: Téged melyik babonázott meg azonnal?

Pandora ékszer Szikrázó körte köves rozé gyűrűPandora ékszer Szikrázó körte köves ezüst nyakláncPandora ékszer Váltakozó szikrázó köves rozé gyűrű

Nálunk már az első percben valódi szerelem-darabok lettek a brill csiszolású, körte kőformával kombinált ékszerek, amelyek a klasszikus, kifinomult jegyeket egy egészen sajátos módon keverik a modern igényekkel. A meghosszabbított forma kihangsúlyozza az ékszertervezők finom, precíz és részletgazdag munkáját.

Pandora ékszer Szikrázó körte köves ezüst fülbevalóPandora ékszer Szikrázó ovális köves rozé fülbevaló

A háromdimenziós csillogás megtestesítői a fémárnyalatuk és stílusuk szerint is kreatívan kombinálhatóak – alkosd meg belőlük a legszebb ünnepi ékszerszettet!

Pandora ékszer Timeless pávé ezüst fülbevalóPandora ékszer Szikrázó örökkévalóság köves shine karika fülbevalóPandora ékszer Szikrázó shine tenisz karkötő

Még mindig nagy slágernek számítanak a halmozható és rétegezhető ékszerek, bátran keverd a textúrákat ezekkel az időtlen szépségekkel!

Pandora ékszer Szikrázó körbe köves shine gyűrűPandora ékszer Szikrázó körbe köves ezüst gyűrű

Pandora ékszer Szikrázó átfedés ezüst gyűrűPandora ékszer Timeless pávé dupla ezüst gyűrű

Természetesen a csodaszép új gyűrűkről sem szabad elfeledkezni: szuperül variálhatóak, kombinálhatóak, stílusra szabhatóak a Te igényeid szerint. Melyikre mondanál igent azonnal?

Pandora ékszer Szikrázó köves shine függő fülbevalóPandora ékszer Timeless pávé Y ezüst nyaklánc

Ha csak egyetlen egy minimalista, filigrán ékszert keresel ma, akkor szerintünk megtaláltad. Már csak az a kérdés, hogy a cirkóniakövekkel díszített, lógós fülbevalót vagy a letisztult ezüst nyakláncot zárod előbb a szívedbe… persze az sem baj, hogyha mindkettőt. :)

Pandora ékszer Tripla köves szív shine fülbevalóPandora ékszer Tripla köves szív ezüst nyaklánc

Könnyű ajándékozni, hogyha a szeretteidet mindig le tudod venni a lábukról egy kis Pandorával. A tripla ékszerköves, szívecskés ékszerek kifinomult stílusukkal önmagukban és szettben is tökéletes meglepetések bármely korosztály számára.

Tervezz előre az ünnepi kiadásokkal, vásárolj ékszert részletre!

Most az ünnepi kiadásaidat is előre megtervezheted! Ha az anyukádat, testvéredet és a legjobb barátnődet is szeretnéd meglepni egy csodaszép Pandorával karácsonykor, élj az InstaCash fintech cég által biztosított részletfizetés lehetőségével! A további részletekért olvasd el a részletfizetési tájékoztatónkat!

 

Pandora Herbárium újratöltve - virágzás és virágba borulás télen is

Borítsd virágba a komorabb hétköznapokat a Timeless Herbárium kollekció legújabb szépségeivel, amelyeknek szirmai most káprázatos ezüst és kék, valamint arany és fehér árnyalatokban tündökölnek.

Pandora ékszer Szikrázó kék herbárium ezüst nyaklánc

A 14 karátos arannyal futtatott ékszerek nem mindennapi vonzerővel bírnak, olyanok, mintha apró jégvirágok lennének. Észrevetted, hogy a fülbevaló közepe polírozott mikrogyöngyökből épül fel?

Pandora ékszer Szikrázó aszimmetrikus herbárium ezüst gyűrűPandora ékszer Szikrázó herbárium shine fülbevaló

A Pandora virágos kollekciójának egyik legkülönlegesebb darabja az aszimmetrikus gyűrű, amely a tökéletlenségben rejlő tökéletesség ékes példája. Akár napról napra, akár a legszebb alkalmakkor viseled, biztos lehetsz benne, hogy a megjelenésedet még egyedibbé varázsolja.

Végtelen lehetőség a ragyogásra - íme a Pandora x Marvel legújabb ékszere

Pandora ékszer Marvel A bosszúállók Végtelen kövek shine karkötőPandora ékszer Marvel A bosszúállók Végtelen kövek shine karkötő

Marvel rajongó vagy és különösen imádod a csillogást? A Végtelenek Köve karlánc különösen passzolni fog hozzád! A kövek mindegyike egyedi tulajdonsággal bír, amelyek mantraként hitet, reményt és bátorítást adhatnak, amikor csak rájuk pillantasz.

Pandora ékszer Piros örökkévalóság körök ezüst gyűrűPandora ékszer Lila örökkévalóság körök ezüst gyűrű

Pandora ékszer Türkizkék örökkévalóság körök ezüst gyűrűPandora ékszer Pink örökkévalóság körök ezüst gyűrűPandora ékszer Méz színű örökkévalóság körök ezüst gyűrű

A karlánc mellett egy gyűrű formájában is magadon viselheted az univerzum misztikumát, amelynek egymásba fonódó elemei kapcsolódnak a végtelenség szimbolikájához. A különböző árnyalatokban pompázó ékszerek a színük alapján mind egy adott hónaphoz tartoznak, ezért a kedvenc időszakod, de akár a születésnapod szerint is személyre szabhatod a választást.

“Az égre nézz…” - a határtalan szeretet szimbólumai is megérkeztek

A Pandora 2023-as téli kollekcióját ellepték az égi szimbólumok, amelyek nem csak szépek és bájosak, de üzenetük is van: célozd meg a lehetetlent, mert igenis lehetséges!

Pandora ékszer Szikrázó hold és csillagok ezüst nyaklánc

Melyik időszak is lehetne jobb az ötletelésre, az elképzeléseid megvalósítására, ha nem az ünnepek, amikor a családod és a barátaid szeretéből töltődhetsz? Na, ugye! :)

Pandora ékszer Hold és forgó életfa ezüst nyakláncPandora ékszer Áttört szikrázó csillagok ezüst charmPandora ékszer Szikrázó hold kapcsos moments ezüst karkötő

Amikor az élet fája összeolvad a félholddal, együtt rajzolják az égre a szeretet határtalanságát. Te kinek ajándékoznád ezt a gyönyörű jelentéssel bíró nyakláncot?

Pandora ékszer Szikrázó forgó kék hold függő charmPandora ékszer Kéttónusú hullócsillag dupla függő charm

Ha lehet egy tippünk, a hullócsillagokkal áttört, kéttónusú duplafüggő nagy népszerűségnek örvend majd az ünnepek felé közeledve – a szikrázó kövek, a gyöngyös részletek és a három szín kombinációja magáért beszél.

Pandora ékszer Merész kék pávé ezüst charmPandora ékszer Szerelem rakéta ezüst charmPandora ékszer Szikrázó merész csillag ezüst charm

Tudod, a határ a csillagos ég, de oda el is kell jutni! Ez a kedves kis űrhajós charm segít, hogy még egy “kilövéssel” közelebb kerülj az álmaid megvalósításához…és persze a vadiúj kristályokkal díszített csillag charmokhoz! Az egyedi függőkkel egy kis merészséget és extremitást vihetsz a karkötőd designjába.

Pandora ékszer Fazettált kék muránói üveg charmPandora ékszer Arany színű barázdált muránói üveg charm hullócsillaggal

Az új muránói üveg charmok aranyba mártott hullócsillagként és az éjszakai égbolt jelképeként teszik varázslatosabbá a charmhordozóidat. A távoli galaxisok csodái már csak egy karnyújtásnyira vannak tőled.

Pandora ékszer Tripla soros pávé rozé charmPandora ékszer Szikrázó kék pávé körök ezüst charmPandora ékszer Tripla soros pávé ezüst charm

Mint megannyi, apró fényes csillag: úgy szikrázik több mint 80 darab ékszerkő a legújabb Moments charmokon. Tündökölj általuk te is magabiztosan, céltudatosan!

Pandora téli kollekció

A finom, klasszikus vonások és a kortárs stílus karperecei hullócsillagként ragyognak az idei kollekcióban, azonban sajnos a hazai kínálatban nem lesz elérhető.

Két világ összefonódása - Disney ékszerek páratlan eleganciával

Pandora téli Disney-kollekció

Az égi kalandozás folytatódik, hiszen idén télen a Mickey egeres kiegészítők az univerzum varázslatos misztikumát ünneplik.

Pandora ékszer Disney Minnie és Mickey egér shine gyűrűPandora ékszer Disney Minnie és Mickey egér forgó hold medálban

Pandora ékszer Disney Minnie és Mickey egér shine fülbevalóPandora ékszer Disney Minnie és Mickey egér félhold charm

Azonban a cuki charmokon túl most egy páratlan eleganciával megfűszerezett arany szettet is összeállíthatsz a világ leghíresebb kisegerének kiegészítőiből.

Pandora ékszer Disney varázslótanonc Mickey egér charmPandora ékszer Disney Minnie és Mickey egér kék muránói üveg charmPandora ékszer Disney Mickey egér fej sziluett függő charm

A Mickey egeres függőkből sosem elég, és ezt a Pandora ékszertervezői is pontosan jól tudják. Íme még egy kis ízelítő az inspirálódáshoz.

Költöztesd szívedbe gyermekkorod karácsonyait!

Pandora téli kollekció

Felnőttként egy kicsit mindannyian vágyunk rá, hogy újra gyermekként élhessük át a karácsony varázslatos izgalmait.

Pandora ékszer Szív hógömbben shine függő charm 762825C01Pandora ékszer Szív hógömbben shine függő charm 762825C01Pandora ékszer Szív hógömbben shine függő charm 762825C01Pandora karkötő összeállítása Pandora ékszer Szív hógömbben shine függő charmPandora ékszer Shine hintázó unikornis függő charm

A Pandora új, 14 karátos arannyal bevont hógömb és hintaló charmja nosztalgikus emlékképként költöztetik a szívünkbe az ünnepi csodát.

Pandora téli kollekció charmok

Természetesen a hagyományos cukorpálcák, mézeskalácsok és mókás kisállatok sem maradnak ki a sorból, amelyek egytől egyig még egy kis gyermeki vidámságot csempészhetnek a szívedbe. A bájos kis Mézi a házikója előtt, mosolyogva várja, hogy kiválaszd, a csodaszép opál hóember pedig a seprűjével integet, hogy minél előbb hozzád kerülhessen: na, ki lesz a befutó? :)

Pandora ékszer Síelő pingvin ezüst charmPandora ékszer Szikrázó cukorkarúd ezüst fülbevalóPandora ékszer Mozgó Teddy mackó függő ezüst charm

Most pedig tovább is suhanunk a kedves pingvin charmmal. Vagy inkább a vintage játékok ihlette mackópajtás után eredsz? Nem lesz könnyű utolérni, mert a medve charm apró lábai és kezei is tudnak ám mozogni.

Vannak darabok, amiket hiányolni fogunk az idei kollekcióból: Elza és Anna, valamint ez a cuki tappancs formájú nyalóka sajnos hazánkban nem lesz elérhető.

Pandora téli  kollekcióPandora téli kollekció

Azonban szomorkodásra semmi ok, mert idén télen a Mikulás is színre lép, nem is akárhogyan! A Télapó ugyanis úgy döntött, hogy félúton maga mögött hagyja a szánját és minden idejét a legújabb hóbortjának, a hőlégballonozásnak szenteli. Csak imádni lehet! :)

Pandora ékszer Mágikus karácsonyi rénszarvas függő ezüst charmPandora ékszer Télapó hőlégballonban rozé charmPandora ékszer Karácsonyi szánkó 2023 függő ezüst charm

Ha szavak nélkül is szeretnéd elmondani mit érzel…

A szüleink, testvéreink, rokonaink és barátaink olykor egy védőangyalként óvják minden lépésünket: fejezd ki számukra, hogy mit jelent számodra az erőn felüli gondoskodásuk!

 

Pandora ékszer Áttört szív és csillag ezüst charmPandora ékszer Szív mintás ezüst klip

Ha szavak nélkül szeretnéd megfogalmazni az érzéseidet, hoztunk néhány ötletet az örömszerzéshez.

 

Pandora ékszer Szikrázó osztható angyalszárny függő charmPandora ékszer Szikrázó angyalszárnyak és szív ezüst charmPandora ékszer Családi szeretet dupla függő ezüst charm

Védelmező, szentimentális, meghatározó kettő az egyben választás az angyalszárnyas duplafüggő, amelynek elemei szétválaszthatóak. Így az egyik-másik szárnyat a megajándékozottal közösen viselhetitek a karkötőtökön, ezzel is jelképezve a köztetek lévő, erős köteléket.

Kis karácsony, nagy Pandora kínálat

Pandora téli kollekció

Mint mindig, kedvenc dán márkánk ezúttal is elkényeztet minket, hogy az év egyik legszebb időszaka még örömtelibb legyen. Ha sikerült átszellemülni és készen állsz az ünnepi készülődésre, látogass el hozzánk a Facebook-csoportba, hogy még tovább inspirálhassuk egymást! Várunk! :)

A 2023-as téli Pandora kollekció már elérhető a Divatékszerboltban.

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Kedves Divatékszerbolt! A tegnapi napon rendeltem meg Önöktől az első Pandora karkötőmre az első ezüst charmot, és már rajtam is van. Fantasztikusan gyönyörű! Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsak, precízek és megbízhatóak voltak! Rendkívül elégedett vagyok, legközelebb is Önöket választom, és mindenkinek csak ajánlani tudom. Szép délutánt kívánok minden munkatársuknak!

Adrienn - Első Pandora karkötőm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)