Divat és ékszer blog

2016. nov. 1. Ékszerhírek

PANDORA karácsonyi kollekció

Pandora karácsonyi ékszerek
Pandora karácsonyi kollekció
Ismét eltelt egy év, így közeledik az év egyik legnagyobb ünnepe, amihez kapcsolódóan örömmel mutatjuk be Nektek a Pandora legújabb karácsonyi kollekcióit. Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg kedvencet fogtok találni, amik közül érdemes már most kiszemelni a legújabb charmokat ami egy szuper meglepetés lehet magadnak vagy tökéletes ajándék bármelyik családtagod, barátnőd számára.
Pandora charmo karácsonyra pirosban
Pandora karácsonyi charmok klasszikus stílusban

Nézzük meg először a „Klasszikus" karácsonyi ékszereket, ahol a hagyományos ünnepi motívumok jelennek meg a már megszokott, klasszikus piros tónusokkal.  A szánkós télapó, a Mikulás háza, Mrs. Mikulás a hóember, a mézeskalács figura, a karácsonyfás gömb és a színes karácsonyfa mind mind kedves és kifejező elemei a karácsonynak, így most velük is díszítheted a karkötődet!

 
Pandora ékszerek karácsonyra
Pandora fülbevalók, gyűrűk, karkötők medálok karácsonyra

A fenti és a kéttónusu - arany-ezüst - kollekcióban kaptak helyet a következő ékszerek is, melyeknek egyes darabjai – például az átölelő szívecske charm, a Family feliratos és a szívecskés hópihe medál -  14k-os arany betétekkel díszítettek. A jégvirág ékszerekben finom virág motívumokat is csempésztek a tervezők, de természetesen a klasszikus vonalvezetésű ékszerek is helyet kaptak az újdonságok között.

 
Pandora jégvirág charmok
Jégvirágok és hideg kékek

A „Jégvirág” kollekcióban már a kicsit hűvősebb kékes árnyalatok kapták a fő színvilágot, ám annál csillogóbb kristályokkal díszítettek. Ezek a gyönyörű charmok igazán kifejezőek és meghatározó karakterűek, melyek egyből magukra vonzzák a tekinteteket. A muránói üveg  charmot is  kristályokkal díszítették a még látványosabb hatás kedvéért.
Reméljük, hogy hozzánk hasonlóan már Ti is elcsábultatok egy-egy újdonságra.

 
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)